O portalu Sajmovi.eu

KORISNE INFORMACIJE

Specijalizirani portal Sajmovi.eu sadrži bitne informacije za gospodarstvenike, obrtnike, poduzetnike, vlasnike OPG-ova, tvrtke, agencije, organizatore sajmova, projektante, izlagače te posjetitelje sajamskih priredbi. Također, jedini je takve vrste jer daje detaljne i bitne informacije koje su korisne i pomažu u planiranju organizacije sajmova ili jednostavnoga posjeta sajmu. Upravo je to razlog što se portal pokazao korisnim i značajnim za sve (moguće) sudionike sajmova.

SADRŽAJ PORTALA

Informacije na portalu odnose se ponajprije na vijesti o sajmovima, izložbama i raznovrsnim manifestacijama. Čitatelji portala u rubrici Vijesti naći će prve informacije o održavanju neke manifestacije, najavu, najnovije obavijesti te osvrt na održane manifestacije. Osim u rubrici Vijesti, u Kalendaru sajmova čitatelji se mogu informirati o početku prijava, kontaktima organizatora, adresi i vremenu održavanja manifestacije te mogu skinuti program događanja, prijavnice i sve potrebne materijale kojima organizatori raspolažu. Na portalu je dostupna i rubrika Poduzetnički info u kojoj su dostupne obavijesti o najnovijim natječajima na koje gospodarstvenici mogu prijaviti svoje projekte, potporama Europske unije te raznovrsnim korisnim radionicama.

INFORMACIJE I DOSTUPNOST

Informacije na portalu Sajmovi.eu pruža vrhunski tim s bogatim novinarskim iskustvom koji svakodnevno prati događanja, ažurira Kalendar sajmova, medijski popraćuje sajamske manifestacije te izdvaja nadolazeće sajmove u tjednom pregledu. Svi korisnici Facebooka i Twittera portal mogu pratiti i preko tih dviju društvenih mreža, a korisnici mobilnih uređaja s Android platformom mogu preuzeti aplikaciju s Google play stranice.

Budući da portal bilježi veliku posjećenost iz stranih zemalja, Kalendar sajmova pruža informacije na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.